Tilbud på bredbånd og fibernet til din virksomhed

Ønsker du tilbud på bredbånd eller fibernet til virksomheden? Vi sender din forespørgsel videre til udbydere, der giver uforpligtende og konkurrencedygtige pristilbud på bredbånd til virksomheder. Det eneste, du risikerer, er at få en bedre hastighed til en lavere pris end du har i dag.

Udfyld formularen og spar penge på internet til din virksomhed.

Nemt og overskueligt

Du slipper for at lede efter de udbydere, der tilbyder bredbånd til virksomheder i dit område.

Én formular - tre gode tilbud

Lad udbyderne give dig gode tilbud på forskellige hastigheder og priser.

Uforpligtende tilbud

Du bestemmer selv om du vil takke ja til de tilbud, du modtager.

De udbydere, vi indhenter tilbud fra, giver dig deres bedste tilbud på hastigheder og priser til virksomheder.

Om Bredbånd.com

Den information, du opgiver, vil kun blive sendt til relevante udbydere af bredbånd til virksomheder. Ved hjælp af dit postnummer og din adresse sikrer vi, at du kun får relevante tilbud fra internetudbydere, som kan levere til din virksomhed. De udbydere, vi samarbejder med, kan levere bredbånd til alt fra små virksomheder med 1-2 ansatte, helt op til store virksomheder og erhvervslokaler med flere hundrede ansatte.

I modtager op til 3 tilbud, som I kan vælge imellem. Det er helt uforpligtende, og I vælger selv, om I vil takke ja til tilbuddene eller ej.

Servicen er udviklet og drevet af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der står bag andre kendte sammenlignings- og tilbudstjenester, eksempelvis bredbånd.no, bredband.nu, alarm.dk og varmepumpe.dk.

Bredbånd.com logo