Tilbud på bredbånd og fibernet til din virksomhed

Leder du efter tilbud på bredbånd eller fibernet til virksomheden? Vi sender din forespørgsel videre til udbydere, der giver uforpligtende tilbud på bredbånd til virksomheder. Det eneste, du risikerer, er at få en bedre hastighed til en lavere pris, end du har i dag.

Nemt og overskueligt

Du slipper for at lede efter de udbydere, der tilbyder bredbånd til virksomheder i dit område.

Én formular - tre gode tilbud

Lad udbyderne give dig gode tilbud på forskellige hastigheder og priser.

Uforpligtende tilbud

Du bestemmer selv, om du vil takke ja til de tilbud, du modtager.

Om Bredbånd.com

Den information, du opgiver, vil kun blive sendt til relevante udbydere af bredbånd til virksomheder. Ved hjælp af dit postnummer og din adresse sikrer vi, at du kun får relevante tilbud fra internetudbydere, som kan levere til din virksomhed.

De udbydere, vi samarbejder med, kan både levere bredbånd til små virksomheder med 1-2 ansatte og store virksomheder med flere hundrede ansatte.

I modtager op til tre tilbud, som I kan vælge imellem. Det er helt uforpligtende, og I vælger selv, om I vil takke ja til tilbuddene eller ej.

Tjenesten er udviklet og drevet af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau AS, der står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester, eksempelvis A-kasse.nu, Alarm.dk og Varmepumpe.dk.

Vores mål er, at du altid modtager mere end ét tilbud, så du kan vælge det bedste. De fleste gange lykkes det, men nogle gange finder vi kun én samarbejdspartner, der kan levere et godt tilbud baseret på dine behov. Vi arbejder hele tiden på at finde flere gode samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud.

Bredbånd.com logo