DanskNet | Læs om DanskNet Bredbånd | Bredbånd.com

DanskNet

DanskNet er en af de mindre danske internetudbydere. De skilter med hurtigt internet og god kundeservice. Her kan du læse mere om DanskNet Bredbånd.

DanskNet tilbyder maksimal internethastighed til fast lav pris. Det gør DanskNet Bredbånd til et sikkert valg, hvis du bor i et område med stærke kobber- eller fiberkabler.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag DanskNet

DanskNet er en af de mindre spillere på det danske bredbåndsmarked. Selskabet blev stiftet i 2005 med et mål om at levere hurtigt, stabilt internet, som kunderne ville være tilfredse med. Det skulle være nemt og overskueligt at være kunde hos DanskNet.

I dag er tilfredse kunder stadig noget af det vigtigste for DanskNet. Kvalitet og kundeservice er i højsædet, og DanskNet har stort fokus på at sikre korte svartider og god kundeservice.

Siden opstarten i 2005 har DanskNet udvidet deres produktportefølje, og i dag kan du både bestille bredbånd og mobilabonnementer hos DanskNet.

DanskNet Bredbånd

Du kan få DanskNet Bredbånd, uanset om du har brug for bredbånd via antenne- eller telefonstik, fibernet eller mobilt bredbånd.

Kendetegnet for DanskNet er, at de tilbyder maksimal hastighed til lav pris. Det vil sige, at DanskNet Bredbånd er et rigtig godt valg for dig, hvis du bor i et område med gode kobber- eller fiberkabler.

Hvis du derimod bor i et område med kobberkabler af dårligere kvalitet, kan det være lidt sværere at gennemskue, hvad du egentlig får for pengene.

I udvalgte områder tilbyder DanskNet bredbånd via deres egne fiberkabler. Andre steder anvender de TDC's fiberkabler.

DanskNet Bredbånd – Priser

DanskNet tilbyder forskellige hastigheder i forskellige prisklasser. Jo højere hastighed, jo højere priser. Det gælder hos DanskNet, ligesom det gælder hos de fleste andre internetudbydere.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på DanskNet internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

En tommelfingerregel er, at jo flere der bruger nettet, jo højere hastighed har du brug for. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvor mange enheder der bruger nettet samtidig, og hvad de bruger det til. Når du har styr på hastighederne, kan du vælge den bedste pris.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

DanskNet hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med DanskNet? Når du vælger internet, er det alfa og omega, at du vælger den rigtige hastighed. Med DanskNet kan du få meget hurtigt internet via fibernet, telefonstik eller antennestik.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun DanskNet.

Hvis der eksempelvis står 100 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Hvor hurtigt er dit internet nu? Tag hastighedstesten og tjek din internethastighed.

DanskNet Trustpilot

DanskNet slår sig ikke kun op på, at de kan levere hurtigt internet. De skilter også med nem og hurtigt kundeservice. Du kan se, hvad andre har skrevet om DanskNets internet og kundeservice på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet DanskNet til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 25 94 56 97
  • Telefon: +45 46 90 88 88
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.dansknet.dk