Duka | Læs om Duka internet | Bredbånd.com

Duka

Duka startede med at producere brugervenlige computere, men tilbyder i dag både mobilt bredbånd og mobilabonnementer. Læs mere om Duka internet og historien bag selskabet.

Duka er et lavprisselskab, der både sælger mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Hvis du er på jagt efter almindeligt bredbånd eller fibernet, skal du altså kigge et andet sted.

Er du til gengæld på udkig efter et simpelt abonnement på mobilt bredbånd, er Duka internet et godt valg.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Duka

Historien bag Duka er en af de mere finurlige af slagsen. Duka startede nemlig hverken som teleselskab eller internetudbyder. Duka startede med at producere simple computere til ældre, der ikke var vant til at bruge en computer.

Grundlæggeren af Duka, Lars Peter Larsen, ville lave en computer, som hans aldrende farmor kunne bruge uden problemer og med mulighed for altid at kunne komme i kontakt med tålmodige kundeservicemedarbejdere.

Lars’ farmor var ikke den eneste, der gerne ville have en computer med et gennemskueligt system, og farmors computer blev startskuddet til Duka, som vi kender det i dag.

Siden Duka blev stiftet i 2010, er der kommet flere produkter til, og i dag forhandler selskabet både mobilabonnementer og mobilt bredbånd.

Duka internet

Med Duka internet kan du vælge mellem flere forskellige typer mobilt bredbånd, afhængigt af hvor mange GB du har brug for.

Det smarte ved mobilt bredbånd er, at det leveres via telefonmaster i stedet for via kabler. Det betyder, at du kan tage det med på farten eller i sommerhuset.

Hvis du køber Duka internet, får du et simkort. Det skal du bare sætte i din computer eller tablet, og så har du internet, ligemeget hvor du bevæger dig hen.

Duka internet – priser

Når du vælger mobilt bredbånd fra Duka, skal du også tage stilling til, hvor mange GB du har brug. Jo flere GB, jo højere pris.

Du kan bruge sammenligningsværktøjet til at se priser på Duka internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Duka hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Duka? Når det kommer til mobilt bredbånd, afhænger hastigheden meget af, hvor i landet du befinder dig. Hvis du er langt fra en telefonmast, kan det påvirke hastigheden på dit internet.

Med mobilt bredbånd kan du få hastigheder op til 71 Mbit/s. Det gælder næsten uanset, hvilken udbyder du vælger.

Ved du hvor høj internethastighed, du får lige nu? Brug hastighedsmåleren til at tjekke!

Duka Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Duka, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Duka på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Duka til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 32 83 46 55
  • Telefon: +45 77 34 18 18
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.duka.dk