Fastspeed | Læs om Fastspeed Internet | Bredbånd.com

Fastspeed

Her kan du læse om Fastspeed. Hvis du kan få Fastspeed internet i dit område, er du sikret hurtigt og stabilt internet, uanset om du vælger at få internet via kabel-tv-stik eller Fastspeed Fibernet.

Hos Fastspeed kan du kun få ét produkt – Fastspeed internet med hastigheden 1000 Mbit. Hvis du er på jagt efter højhastighedsinternet, er Fastspeed det helt rigtige sted at gå hen.

Fastspeed tilbyder ikke bare hurtigt internet. De tilbyder også billigt internet. Du kan få Fastspeed Fibernet til både private hjem, virksomheder og boligforeninger.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Fastspeed

Fastspeed blev lanceret i 2018 med mottoet “Fastspeed, Low cost” – lynhurtigt internet til lave priser.

Selskabet er altså en af de nyeste internetudbydere på markedet. Målet med Fastspeed internet er at adskille sig fra andre internetudbydere ved at fjerne alle hastighedsbegrænsninger og alt overflødigt indhold.

Fastspeed er grundlagt af erfarne herrer fra branchen, som både har erfaring fra TDC, YouSee og Fullrate.

Fastspeed internet

Hvis du vil have lynhurtigt internet fra Fastspeed, kan du enten vælge Fastspeed Fibernet eller at få bredbånd via kabel-tv-stik (coax).

Fibernettet er ikke udrullet alle steder i Danmark, og det er ikke alle husstande, der har mulighed for at få internet via kabel-tv-stik.

Det betyder, at din geografiske placering er afgørende for, om du kan få Fastspeed internet.

Fastspeed Internet – Priser

Fastspeed tilbyder kun én internetpakke. Det betyder, at du kun kan få én pris. 249 kr./md. for 1000 Mbit.

Brug sammenligningsværktøjet til at se, om andre internetudbydere kan matche den pris.

Hos Fastspeed får du virkelig meget for pengene. 1000 Mbit er en meget høj internethastighed, og 249 kr. er en god pris.

Tænk dog altid over, hvilken hastighed du har brug for, før du køber internet. Det er ikke alle husstande, der har brug for så hurtigt internet.

Der er ingen grund til at betale overpris for lynhurtigt internet, hvis du kun bruger din bredbåndsforbindelse til at tjekke sociale medier og sende mails.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Fastspeed hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Fastspeed? Hos Fastspeed kan du kun få én hastighed, og det er 1000 Mbit. Det er lynhurtigt og stabilt internet.

Fastspeed garanterer at levere en hastighed på mindst 900/90 Mbit, hvis det ikke er muligt at levere 1000 Mbit. Det er stadig meget hurtigt og burde ikke gøre den store forskel sammenlignet med 1000 Mbit.

Får du den internethastighed, du betaler for? Tjek hastighedsmåleren og se, hvor hurtigt internet du får lige nu.

Fastspeed Trustpilot

Fastspeed har i selskabets første leveår haft meget glade kunder. I hvert fald hvis man skal tro Trustpilot, hvor de får utroligt gode anmeldelser. Se, hvad andre har skrevet om Fastspeed på Trustpilot.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Fastspeed til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Fastspeed internet til erhverv

Fastspeed tilbyder også internet til erhverv. Du kan både få Fastspeed internet til virksomheden og arbejdsgiverbetalt medarbejderinternet. Læs mere om internet til erhverv her.

Fastspeed internet til boligforening

Fastspeed tilbyder også internet via kabel-tv-stik (coax) og Fastspeed Fibernet til boligforeninger. I boligforeningen har I brug for hurtigt og stabilt bredbånd, så internethastigheden ikke bliver påvirket, når mange beboere bruger nettet samtidig. Fastspeeds højhastighedsinternet er ideelt til det formål. Læs mere om internet til boligforeninger her.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 39 97 66 25
  • Telefon: +45 89 87 37 00
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.fastspeed.dk