YouSee | Læs om danske internetudbydere | Bredbånd.com

YouSee

Her kan du læse om YouSee Bredbånd. YouSee er en af de tunge drenge på bredbåndsmarkedet, og YouSee Bredbånd kan levere internet til 97 % af den danske befolkning.

YouSee er en af Skandinaviens største udbydere af bredbånd, TV, mobiltelefoni og fastnettelefoni. Der er stor sandsynlighed for, at du kan få bredbånd via YouSee på din adresse – de kan nemlig tilbyde bredbånd til 97 % af den danske befolkning.

YouSee er en stor spiller, der har været på bredbåndsmarkedet i mange år. I dag tilbyder YouSee både bredbånd via kabel-tv-nettet (coax), telefonstikket (DSL) og fibernettet. De tilbyder også mobilt bredbånd og hybrid bredbånd.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag YouSee

YouSee er en del af TDC og hed tidligere Tele Danmark Kabel TV. Navneskiftet skete i 2007 for at signalere, at Tele Danmark Kabel TV var mere end bare TV.

I 2016 blev TDC Privat og YouSee samlet under ét tag, og alle kunder hos TDC Privat blev overflyttet til YouSee. Dermed blev YouSee Danmarks største teleselskab. Udover YouSee ejer TDC i dag også Telmore, Fullrate og Unotel.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

YouSee Bredbånd

YouSee Bredbånd kan levere internetforbindelser til både private hjem og sommerhuse. Når du bestiller internet hos YouSee, kan du både få bredbånd via kabel-tv-nettet (coax) og telefonstikket (DSL), eller du kan få lynhurtigt internet via fibernettet.

Hvis du bor i den lille del af Danmark, som YouSee ikke dækker, eller hvis du skal have internet i sommerhuset, tilbyder YouSee også mobilt bredbånd og hybrid bredbånd.

YouSee tilbyder i dag meget mere end bare internet, TV og mobiltelefoni. Hvis du samler internet og TV hos YouSee, får du adgang til en række ekstra tjenester gennem YouSee More, eksempelvis C More, BookMate og YouSee Musik.

YouSee Bredbånd – Priser

YouSee tilbyder forskellige hastigheder i forskellige prisklasser. Jo højere hastighed, jo højere priser. Det gælder hos YouSee, ligesom det gælder hos de fleste andre internetudbydere.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på YouSee Bredbånd ved siden af andre internetudbyderes priser.

Det er dumt at betale overpris for hastigheder, du ikke har brug for. Det er også dumt at vælge den billigste internetforbindelse, hvis du i realiteten har brug for en højere hastighed.

En tommelfingerregel er, at jo flere der bruger nettet, jo højere hastighed har du brug for. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvor mange enheder der bruger nettet samtidig, og hvad de bruger det til. Når du har styr på hastighederne, kan du vælge den bedste pris.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

YouSee hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med YouSee? Når du vælger internet, er det alfa og omega, at du vælger den rigtige hastighed, og her har YouSee lidt for enhver smag.

Hos YouSee kan du vælge mellem flere forskellige hastigheder i forskellige prisklasser. I nogle dele af Danmark tilbyder YouSee endda hastigheder helt op til 1000 Mbit.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun YouSee.

Hvis der eksempelvis står 10 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Vil du vide, hvad hastigheden er på dit bredbånd? Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du har.

YouSee Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med YouSee, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om YouSee på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet YouSee til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

YouSee bredbånd til boligforening

YouSee tilbyder også bredbånd, streaming og TV til boligforeninger. Når I vælger internetudbyder til jeres boligforening, er det vigtigt, at I finder en udbyder, der kan sikre høj hastighed og stabil forbindelse, så alle beboere kan bruge internettet samtidig. Læs mere om internet til boligforeninger her.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 40 07 52 91
  • Telefon: +45 70 70 40 40
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.yousee.dk