Tilbud på bredbånd og fiber til din virksomhed

Ønsker du tilbud på bredbånd eller fiber til virksomheden? Vi sender din forespørgsel videre til firmaer, der giver uforpligtende og konkurrencedygtige pristilbud på bredbånd til virksomheder. Det eneste, du risikerer, er at få en bedre hastighed til en lavere pris end du har i dag.

Udfyld formularen og spar penge på internet til din virksomhed.

Nemt og let

Du slipper for at lede efter de leverandører, der tilbyder bredbånd på din arbejdsplads.

Lad selskaberne konkurrere

Lad selskaberne konkurrere om hastighed og pris - du får markedets bedste tilbud.

Uforpligtende tilbud

Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbuddene.

Leverandørerne ved, at de konkurrerer med andre firmaer om dit kundeforhold, og du kan således være sikker på at du får det bedste tilbud.

Om Bredbånd.com

Den information, du opgiver, vil kun sendes til relevante udbydere af bredbånd til virksomheder. Igennem dit postnummer og din adresse sikrer vi, at du kun får relevante tilbud fra internetleverandører, som kan levere til din virksomhed. De selskaber, vi samarbejder med, kan levere bredbånd til alt fra små virksomheder med 1-2 ansatte, helt op til store virksomheder og erhvervslokaler med flere hundrede ansatte.

I får op til 3 tilbud at vælge imellem. Selskaberne ved, at de konkurrerer om dig som kunde, og du er dermed sikret de mest konkurrencedygtige betingelser.

Servicen er udviklet og drevet af det skandinaviske IT-selskab Nettbureau, der står bag andre kendte sammenlignings- og tilbudsservices som f.eks. bredbånd.no, bredband.nu, alarm.dk og varmepumpe.dk.

Services

Bredbånd.com er en gratis og uforpligtende tilbudsservice. Lad selskaberne konkurrere om at give dig den bedste aftale på bredbånd.

Kontakt os

Send os en e-mail