Find internet til gode priser. Bestil tilbud på internet fra flere udbydere og sammenlign priser til private el. erhverv.

Internet – Sammenlign priser og tilbud

Bredbånd.com hjælper dig med at finde internetudbydere, der leverer internet i dit lokalområde – til en god pris, selvfølgelig. Få tilbud på internet fra flere udbydere. Vælg det tilbud, der passer bedst til dig. Spar penge på internet.

Få billigere internet

Der findes mange forskellige internetudbydere, og det kan være både besværligt og tidskrævende at regne ud, hvor du finder det bedste internetabonnement til prisen.

Bredbånd.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, der vil gøre det nemmere for dig at finde internet til gode priser.

Udfyld kontaktformularen for at indhente tilbud fra flere internetudbydere. Det er uforpligtende og uden binding. Du bestemmer selv, om du takker ja til et af tilbuddene.

Få flere tilbud på internet

Sådan bruger du Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med internetudbydere, der kan give dig tilbud på internetaftaler. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de relevante internetudbydere.
  3. Du bliver kontaktet af flere internetudbydere. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne internettilbud og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at bestille internet til gode priser.

Indhent tilbud nu

Få overblik over internetpriser og tilbud

Uanset om du er på jagt efter bredbånd, fibernet eller mobilt bredbånd, kan du finde hjælp på Bredbånd.com.

Vi har samlet bredbåndsudbydernes tilbud og priser, så du kan få overblik over, hvilke gode internettilbud der er tilgængelige på din adresse.

Du kan bruge sammenligningstjenesten til at få et generelt overblik over internetpriser hos forskellige internetudbydere eller bestille tilbud via kontaktformularen.

Sammenlign internettilbud i dit område

Når du bestiller tilbud via kontaktformularen, modtager du konkrete tilbud på internet fra internetudbydere, der leverer bredbånd i dit område.

Det er nemt at indhente tilbud!

Udfyld formularen og få tilbud fra flere udbydere.

Få overblik over internetpriser.

Slip for at lede længe efter en ny internetudbyder.

Bestem selv, om du vil takke ja til tilbuddene eller ej.

Spar tid og penge.

Bredbåndsudbyderne ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Det sikrer dig skarpe og konkurrencedygtige internetpriser.

Udbyderne tilbyder forskellige typer internet og hastigheder, og du kan derfor være sikker på, at du får et godt tilbud, som passer til dig.

Sammenlign tilbud

Internet priser

Hvad koster internet? Det afhænger af, hvad du bruger dit net til, og hvilken hastighed du har brug for.

Internetpriserne varierer fra udbyder til udbyder. Og det gør hastighederne også! Tit kan du få en bedre pris på internet ved at skifte udbyder eller hastighed.

Mange har ikke taget aktivt stilling til deres internetabonnement. Det er en skam. Det betyder nemlig, at de hver måned betaler overpris for et produkt, de i realiteten ikke har brug for.

Er du en af dem, der betaler for høj pris for internet? Det kan du lynhurtigt finde ud af. Udfyld kontaktformularen og indhent tilbud på internet fra flere bredbåndsudbydere.

Når du får internettilbud fra flere udbydere, får du et bedre overblik over de gennemsnitlige priser på internet.

Det er nemt at vælge internet og hastighed, hvis du kender internetpriserne hos flere forskellige udbydere. Så undgår du at betale overpris for noget, du ikke har brug for.

Indhent tilbud nu

Om Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter gode tilbud på internet til enten privat, boligforening eller erhverv.

Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter de bedste internetpriser.

Bredbånd.com er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.