Internet erhverv – Få flere tilbud

Bredbånd.com hjælper virksomheder med at finde bredbåndsudbydere, der leverer internet til erhverv. Få tilbud på bredbånd eller fibernet fra flere internetudbydere. Vælg det bedste tilbud og spar penge på erhvervsinternet.

Få tilbud på internet til erhverv

Nemt

Du slipper for selv at lede efter gode tilbud på internet.

Overskueligt

Bredbåndsudbyderne giver dig konkrete tilbud og priser.

Uforpligtende

Du bestemmer selv, om du vil takke ja til et tilbud.

Find bedste tilbud på internet til erhverv

En god internetforbindelse er essentiel på rigtig mange arbejdspladser – men det står måske ikke øverst på din to-do-liste at finde en ny internetudbyder?

Det forstår vi godt. Det kan hurtigt tage lang tid at indsamle og sammenligne tilbud fra flere internetudbydere, og du er sikkert en travl type, der har vigtigere ting at tage dig til.

Men det behøver ikke tage flere dage at finde frem til gode tilbud fra flere udbydere af erhvervsinternet. Du kan nemlig bare udfylde kontaktformularen.

Det tager under to minutter, hvis du er hurtig. Så sender vi din forespørgsel til relevante internetudbydere, der kontakter dig med tilbud på internet til erhverv.

Det er uforpligtende og uden binding. Du bestemmer selv, om du takker ja til et af tilbuddene.

Indhent tilbud nu!

Sådan bruger du Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter både store og små virksomheder i kontakt med bredbåndsudbydere, der kan give tilbud på internet til erhverv. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de internetudbydere, der kan give tilbud på bredbånd eller fiber til erhverv i dit område.
  3. Du bliver kontaktet af flere internetudbydere. De ved, at de konkurrerer med hinanden om din virksomhed som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne bredbåndstilbud og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde gode priser på internet til erhverv.

Indhent tilbud nu

5 ting du skal tænke over, når du vælger erhvervsinternet

En stabil og hurtig internetforbindelse på kontoret er vigtig – men hvad skal du ellers holde øje med, når du vælger erhvervsinternet? Vi har lavet en liste med fem ting, du skal være opmærksom på, når du vælger internet til erhverv.

1. Oprettelse af internet til erhverv

Undersøg, om der er et oprettelsesgebyr, og hvor lang tid der kan gå, før internetaftalen kan træde i kraft. Nogle steder er det gratis at oprette en erhvervsaftale, andre steder koster det et gebyr.

2. Stabilitet og hastighed

Overvej, hvor høj hastighed din virksomhed har brug for, og om internetudbyderen kan leve op til dine krav om stabilitet og hastighed. Hvor høj internethastighed I har brug for, afhænger blandt andet af, hvor mange I er på arbejdspladsen, og hvad I bruger jeres internet til.

3. Internet og erhvervstelefoni

Når virksomheden alligevel skal vælge ny internetudbyder, kan du lige så godt undersøge, om det er muligt at få en god aftale på erhvervstelefoni med i købet. Måske kan du spare penge på både erhvervsinternet og -telefoni?

Indhent tilbud nu

4. Erhvervsservice hvis internetforbindelsen ryger

Hvis internetforbindelsen ryger i løbet af arbejdsdagen, kan det have store konsekvenser. Derfor er det afgørende, at jeres internetudbyder kan tage affære med det samme, så I hurtigt kan få internetforbindelsen op at køre igen.

5. Sikker internetforbindelse til erhverv

Hvis virksomheden har flere afdelinger, eller de ansatte tit arbejder fra forskellige lokationer, er det vigtigt at vælge en internetudbyder, der kan garantere en sikker forbindelse. Så kan virksomhedens lokationer forbindes i sikre, fælles netværk.

Få flere tilbud på internet til erhverv

Sammenlign tilbud på internet til erhverv

Forskellige virksomheder stiller forskellige krav til deres internetforbindelse i forhold til hastighed, stabilitet og pris.

Uanset hvilke krav din virksomhed stiller, bør du altid indhente flere tilbud på internet til erhverv.

Når du får konkrete tilbud fra flere internetudbydere, får du et bedre overblik over, hvad du får for pengene.

Når du ved det, bliver det også nemmere at stille krav til internetaftalen – måske kan du endda forhandle med internetudbyderen om priser og erhvervsfordele.

Internetudbyderne giver ofte virksomheder mulighed for at få en skræddersyet internetaftale, der passer til de specifikke behov, I har i virksomheden.

Indhent tilbud nu

Om Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter gode tilbud på bredbånd til enten privat, boligforening eller erhverv.

Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter de bedste bredbåndspriser.

Bredbånd.com er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Vores mål er, at du altid modtager mere end ét tilbud, så du kan vælge det bedste. De fleste gange lykkes det, men nogle gange finder vi kun én samarbejdspartner, der kan levere et godt tilbud baseret på dine behov. Vi arbejder hele tiden på at finde flere gode samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud.

Bredbånd.com logo