Billede af os fra Nettbureau der arbejder på, at du kan få gode tilbud på bredbånd.

Om Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til dig, der leder efter en ny internetudbyder. Vi hjælper både private og erhverv med at finde gode tilbud på internet.

Der findes mange forskellige internetudbydere, og det kan være svært at gennemskue, hvorfor den ene er bedre end den anden.

Vores mål er at gøre det så ukompliceret som muligt for dig som forbruger at indhente tilbud fra flere internetudbydere på én gang.

Sådan bruger du Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med internetudbydere, der kan give dig tilbud på bredbåndsabonnementer. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de relevante internetudbydere.
  3. Du bliver kontaktet af flere internetudbydere. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde en internetudbyder, der passer til dig og dine behov.

Din guide til at finde hurtigt og billigt internet

Du kan bruge vores hastighedsmåler til at teste, om du får den internethastighed, du betaler for lige nu.

På vores sammenligningsside kan du danne dig et overblik over forskellige tilbud på bredbånd.

Vores tilbudstjeneste gør det nemt for dig at indhente tilbud på bredbånd. Når du udfylder kontaktformularen, bliver du kontaktet af op til tre internetudbydere.

De giver dig deres bedste tilbud på bredbånd i dit område. På den måde kan du nemt sammenligne hastighed og pris.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal finde billigt bredbånd, nyt mobilabonnement eller skifte forsikring.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser, som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at finde bredbåndsabonnementer, få bedre forsikringer, elaftaler og mobiltelefoni. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet varmepumper og alarmer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.no.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Bredbånd.com til at indhente tilbud på bredbånd og fibernet, skal du opgive nogle personlige oplysninger i kontaktformularen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med at finde et godt bredbåndsabonnement. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.