Om os

Bredbånd.com er en tjeneste, der hjælper dig med at finde billigt og hurtigt bredbånd i dit område. For os er forbrugeren vigtigst. Det afspejles i den tjeneste, vi tilbyder, og i de partnere vi samarbejder med.

Vi arbejder på at udvikle markedets bedste tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter en ny bredbåndsudbyder. Vi håber, vi kan hjælpe dig med at finde den internetudbyder, der passer bedst til dig, dit forbrug og din økonomi.

Du kan bruge vores hastighedsmåler til at teste, om du får den internethastighed, du betaler for lige nu, og ved hjælp af vores sammenligningsside kan du danne dig et overblik over forskellige tilbud på bredbånd.

Vores tilbudstjeneste skal gøre det så nemt som muligt for dig at indhente tilbud på bredbånd. Når du udfylder formularen, bliver du kontaktet af vores samarbejdspartnere, som giver dig deres bedste tilbud på bredbånd i dit område. På den måde kan du nemt sammenligne hastighed og pris.

Du skal ikke selv bruge tid på at finde de udbydere, der leverer bredbånd i dit område. Det er uforpligtende, og du bestemmer selv, om du vil takke ja til tilbuddene eller ej.

Hvem står bag tjenesten?

Vi er en del af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der har mere end ti års erfaring med udvikling af forbrugerrettede nichetjenester til sammenligning af produkter og services.

Nettbureau står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester som Alarm.dk, A-kasse.nu, Strøm.net og Varmepumpe.dk. Du kan læse mere om os, og hvad vi arbejder med på Nettbureaus hjemmeside.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du nå os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine data

De oplysninger, du opgiver, vil kun blive sendt til de relevante udbydere af bredbånd. Vi bruger ikke dine personlige oplysninger til andet end at give dig gode tilbud på bredbånd.

Det eneste, du modtager fra os, er en bekræftelse på e-mail, efter du har indsendt formularen. Læs mere om, hvordan vi håndterer persondatasikkerhed.

Bredbånd.com logo