Tjenesten til dig, der ønsker billigt bredbånd

Bredbånd.com er en tjeneste, der hjælper dig med at finde billigt og hurtigt bredbånd i dit område.

Bredbånd til dine behov

Vi arbejder på at udvikle markedets bedste tilbudstjeneste til dig, der leder efter en ny bredbåndsudbyder. Vi håber, vi kan bidrage til, at du træffer en velinformeret beslutning om, hvilken type bredbånd du har brug for. Når du udfylder formularen, bliver du kontaktet af vores samarbejdspartnere, som giver dig deres bedste tilbud på bredbånd i dit område. På den måde kan du nemt sammenligne hastighed og pris.

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

“For os er du som forbruger vigtigst, og det afspejles i den service, vi tilbyder, og af de partnere vi samarbejder med. Bredbånd.com arbejder på at sætte dig i kontakt med firmaer, som kan levere bredbånd med den hastighed, du har brug for, til en konkurrencedygtig pris”.

Sådan fungerer det

Bredbånd.com er gratis og hjælper dig med at finde det rigtige produkt til dine behov og til konkurrencedygtige priser. Du skal ikke selv bruge tid på at finde de udbydere, der leverer bredbånd i dit område.

Når du udfylder formularen, sørger vi for, at du bliver kontaktet af op til tre udbydere, der kan levere bredbånd til din adresse. Det er uforpligtende, og du bestemmer selv, om du vil takke ja til tilbuddene eller ej. Det eneste, du risikerer, er at få en god pris på bredbånd.

Prøv selv!

Brug formularen på forsiden til at indhente uforpligtende tilbud på bredbånd.

Kontaktinfo

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer: kontakt@bredbånd.com

Bredbånd.com er en tilbudstjeneste, som er udviklet, ejet og drevet af Nettbureau AS. Du kan læse mere om os, og hvad vi laver på vores websider.

Bredbånd.com logo