Servicen for dig, der ønsker billigt bredbånd

Bredbånd.com er en service, som hjælper dig med at finde det bedste bredbånd i dit område.

Kundeløfte

Vi arbejder med at udvikle markedets bedste tilbudsservice for bredbånd. Vi ønsker, at du skal få nok information til at kunne tage de rigtige beslutninger for dig. Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af vores samarbejdspartnere, som giver dig deres bedste tilbud. På den måde kan du nemt sammenligne hastighed og pris.

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

“For os er du som forbruger vigtigst, og dette afspejles i den service, vi tilbyder, og af de partnere vi samarbejder med. Bredbånd.com arbejder for at sætte dig i kontakt med firmaer, som kan levere bredbånd med god hastighed til en konkurrencedygtig pris”.

Sådan fungerer det

Bredbånd.com er helt gratis og hjælper dig med at finde det rigtige produkt for dine behov til konkurrencedygtige priser. I stedet for at skulle bruge tid på at kontakte leverandørerne selv, kan du enkelt modtage tilbud fra flere, og du sparer tid og penge.

Udfyld formularen så får du tilbud fra firmaer som kan levere bredbånd på din adresse. Det er gratis, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbuddene eller ikke. Det eneste, du risikerer, er at få en god pris på bredbånd.

Prøv selv!

Brug formularen på forsiden for at indhente uforpligtende tilbud på bredbånd.

Kontaktinfo

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer: kontakt@bredbånd.com

Bredbånd.com er en tilbudsservice, som er udviklet, ejet og drevet Nettbureau AS. Du kan læse mere om os og hvad vi gør på vores websider.

Services

Bredbånd.com er en gratis og uforpligtende tilbudsservice. Lad selskaberne konkurrere om at give dig den bedste aftale på bredbånd.

Kontakt os

Send os en e-mail