Bredbånd til boligselskab?

Ét skema – flere gode tilbud

Internet boligforening – Få flere tilbud

Bredbånd.com hjælper boligforeninger med at finde internetudbydere, der leverer bredbånd og fibernet til foreninger. Få tilbud på internet til boligforeningen fra flere udbydere. Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Få tilbud på internet til boligforeningen

Udfyld kontaktformularen og modtag specialtilbud fra flere internetudbydere, som kan tilbyde bredbånd eller fibernet til boligselskaber og -foreninger.

Sammenlign hastigheder og priser. Vælg den bedste internetaftale. Få stabilt og hurtigt fælles internet i hele boligforeningen.

Nemt

Du slipper for selv at lede efter gode tilbud på internet.

Overskueligt

Bredbåndsudbyderne giver dig konkrete tilbud og priser.

Uforpligtende

Du bestemmer selv, om du vil takke ja til et tilbud.

Find bedste tilbud på internet til boligforeningen

Boligselskaber og -foreninger er attraktive kunder for internetudbyderne, fordi en aftale med en boligforening sikrer en masse nye kunder.

Det betyder, at I som boligforening står i en god forhandlingsposition, når I skal indgå en aftale om fælles internet til hele boligforeningen med en internetudbyder.

Når I bruger tilbudstjenesten på Bredbånd.com, får boligforeningen tilbud fra en række internetudbydere. Så kan I vælge dét tilbud, der passer bedst til jer – uanset om I er på jagt efter en almindelig bredbåndsforbindelse eller fibernet til boligforeningen.

Indhent tilbud nu

Bredbånd eller fibernet til boligforening

I bør som boligforening tage stilling til, om I kan nøjes med en almindelig bredbåndsforbindelse, eller om I har brug for fibernet til boligforeningen. Typisk er det en god idé for boligforeninger at vælge en fiberløsning.

Fibernet er i dag den mest stabile og fremtidssikrede internetforbindelse. Mange kan være koblet på forbindelsen, uden at hastigheden påvirkes. Det er en fordel i boligforeninger, hvor mange bruger internettet til at streame, game, se TV osv. på samme tid.

Mange steder i Danmark er fibernettet efterhånden godt udbygget. Det betyder, at I i boligforeningen kan få stabilt internet med hastigheder op til 1000 Mbit/s. Det burde være tilstrækkeligt for de fleste foreninger.

Indhent tilbud nu

Sådan bruger du Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter boligselskaber og -foreninger i kontakt med internetudbydere, der kan give tilbud på internet til boligforeninger. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen. Det tager næsten ingen tid, og I forpligter jer ikke til nogen af de tilbud, I modtager.
  2. Når I har udfyldt kontaktformularen, sender vi jeres forespørgsel videre til de internetudbydere, der kan give tilbud på bredbånd eller fibernet til boligforeninger.
  3. I bliver kontaktet af flere internetudbydere. De ved, at de konkurrerer med hinanden om foreningen som kunde. Derfor giver de jer deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, I skal gøre herefter, er at sammenligne bredbåndstilbud og beslutte jer for, om I vil takke ja til et af dem.

Det er helt uforpligtende, og I kan altid takke nej til de tilbud, I modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde gode priser på internet til boligforeningen.

Indhent tilbud nu

Sammenlign tilbud på internet til boligforening

Internettet er en stor del af mange menneskers hverdag, og det er vigtigt, at alle beboere i en boligforening har hurtigt og stabilt internet.

Det stiller særlige krav til boligforeningens internetudbyder, der skal kunne levere kvalitetsinternet til beboerne døgnet rundt – også når mange bruger internettet samtidig.

Valg af internetudbyder til boligforeninger og -selskaber er altså en vigtig beslutning. Derfor bør I indhente flere tilbud på internet, før I beslutter jer.

Når I får konkrete tilbud fra flere internetudbydere, får I et bedre overblik over, hvad I får for pengene.

Så bliver det også nemmere at stille krav til internetaftalen og forhandle med internetudbyderne om priser og stordriftsfordele.

Internetudbyderne giver ofte boligforeninger mulighed for at få en skræddersyet internetaftale, der passer til de specifikke behov, I har i foreningen.

Indhent tilbud nu

Om Bredbånd.com

Bredbånd.com er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter gode tilbud på bredbånd til enten privat, erhverv eller boligforening.

Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter de bedste bredbåndspriser.

Bredbånd.com er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Få tilbud til dit boligselskab

Udfyld skemaet og bliv kontaktet af op til tre bredbåndsudbydere, som kan levere internet til dit boligselskab.

Indhent tilbud nu

Nemt, hurtigt, uforpligtende

Det er nemt at indhente tilbud via Bredbånd.com. Det tager under et minut at udfylde skemaet. Det er gratis og 100 % uforpligtende.

Få flere tilbud på bredbånd

Vælg bedste tilbud til dit boligselskab

Når du har fået internetudbydernes tilbud, kan du sammenligne dem og vælge den bedste bredbåndsaftale til dit boligselskab.

Start her!

check icon

Spar tid

Du skal ikke bruge tid på at kontakte internetudbyderne. De kontakter dig.

check icon

Spar penge

Udbyderne konkurrerer, og du kan vælge bedste bredbånd til prisen.

check icon

100 % uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud via Bredbånd.com.

Indhent tilbud nu!