Hiper | Læs om Hiper Internet | Bredbånd.com

Hiper

Her kan du læse om Hiper. En ung internetudbyder der har specialiseret sig i bredbånd. De tilbyder udelukkende Hiper internet og intet andet.

Hos Hiper kan du hverken få mobilabonnement, tv eller en pakkeløsning med diverse streamingtjenester. Du kan få Hiper Bredbånd, og det er det

Du skal ikke tage stilling til særligt meget, når du vælger Hiper. Du skal bare beslutte, om du vil have Hiper bredbånd via kabel-tv-stik (coax), telefonstik (DSL) eller fibernet.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Hiper

Hiper er en af de nye drenge i klassen på bredbåndsmarkedet. Selskabet blev stiftet i 2015 af erfarne kræfter fra bredbåndsbranchen, blandt andre Fullrate-stifteren Stig Myken.

Da Hiper startede op, var selskabet de første til at åbne for bredbånd på både fiber, kabel-tv og over telefonnettet.

I 2018 blev Hiper opkøbt af konkurrenten TDC, som overtog selskabets 47.000 kunder. Hiper eksisterer stadig under samme navn og sælger stadig kun Hiper internet.

Hiper internet

Hiper adskiller sig fra mange andre internetudbyder ved kun at have ét produkt, nemlig Hiper internet. Du kan få Hiper bredbånd via kabel-tv-stik (coax), telefonstik (DSL) og fibernettet.

Hiper Internet – Priser

Da Hiper blev grundlagt, var det med en ambition om at levere et simpelt produkt til en god pris. Det gør de stadigvæk, og Hiper internet ligger i den billige ende af markedet.

Prisen på Hiper bredbånd varierer afhængigt af hvilken hastighed, du vælger, og om du skal have Hiper fibernet eller bredbånd via kabel-tv-stik eller telefonstik.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Hiper internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

Fibernet er typisk den dyreste løsning, men det er til gengæld også den internetforbindelse, der giver det hurtigste og mest stabile internet.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Hiper hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Hiper? Selskabet skriver selv, at de kan levere “det hurtigste og mest inspirerende internet”. Med Hiper internet kan du få hastigheder op til 1000 Mbit.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun Hiper.

Hvis der eksempelvis står 300 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Får du den internethastighed, du betaler for? Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du får lige nu.

Hiper Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Hiper, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Hiper på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Hiper til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 36 90 90 80
  • Telefon: +45 88 77 00 00
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.hiper.dk