Telenor | Læs om Telenor internet | Bredbånd.com

Telenor

Her kan du læse om Telenor. Hos Telenor kan du vælge mellem forskellige hastigheder og priser. Du kan både få Telenor internet til privat og erhverv.

Norske Telenor er en af de helt store udbydere i Skandinavien, når det kommer til bredbånd og telefoni.

I Danmark er Telenor også en stor tele- og bredbåndsudbyder, som konkurrerer med andre stærke spillere på markedet, blandt andre YouSee, Stofa og Waoo.

Siden Telenor rullede ind på det danske marked i starten af 00’erne, har de både tilbudt Telenor internet og telefoni til mange danskere. I dag kan de levere internet i stort set alle dele af Danmark.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Telenor

I Norge går Telenors historie helt tilbage til 1855. Dengang gik Telenor under navnet Telegrafverket, og ingen havde så meget som tænkt på hverken Telenor internet eller mobiltelefoni.

I 1969 skiftede Telegrafverket navn til Televerket og senere i 1994 til Telenor, som vi kender det i dag. Navneskiftet i 1994 skete i forbindelse med, at Telenor blev omdannet til et statsligt ejet aktieselskab i Norge.

I Danmark trådte Telenor ind på markedet for telefoni og internet i starten af 00’erne. Først købte Telenor sig ind i Sonofon i 2000, og senere købte de internetudbyderen Cybercity i 2005. I 2008 smeltede de to virksomheder sammen til det, vi i dag kender som Telenor i Danmark.

Telenor har gennem tiden opkøbt en række selskaber. I Danmark ejer Telenor CBB Mobil, Bibob, One Mobil og Canal Digital.

Telenor internet

Du kan både få Telenor internet via kabel-tv-stik (coax), telefonstik (DSL) og fibernettet. Fibernet er en moderne teknologi, der leverer internet gennem et lyslederkabel. Fiberbredbånd er lige nu den hurtigste og mest fremtidssikrede type internet, du kan få.

Du kan også få mobilt bredbånd hos Telenor. Det kan være en god løsning, hvis du bor i et område med dårlig dækning, har brug for internet på farten eller leder efter en internetudbyder til dit sommerhus.

Telenor Internet – Priser

Prisen på Telenor internet varierer, alt efter hvor du bor, og hvor høj hastighed du har brug for. Jo højere hastighed, jo højere priser. Det gælder hos Telenor, ligesom det gælder hos de fleste andre internetudbydere.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Telenor internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

En tommelfingerregel er, at jo flere der bruger nettet, jo højere hastighed har du brug for. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvor mange enheder der bruger nettet samtidig, og hvad de bruger det til. Når du har styr på hastighederne, kan du vælge den bedste pris.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Telenor hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Telenor? Telenor tilbyder mange forskellige hastigheder. Du kan både få helt lave hastigheder og meget høje hastigheder via fibernettet.

Med Telenor bredbånd kan du få hastigheder op til 1000 Mbit, hvis du bor i et område med adgang til fibernettet.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun Telenor.

Hvis der eksempelvis står 1000 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Vil du vide, hvad hastigheden er på dit bredbånd? Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du får lige nu.

Telenor Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Telenor, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Telenor på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Stofa til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Telenor Erhverv

Telenor tilbyder både telefoni og bredbånd til erhverv. Uanset om du leder efter erhvervsinternet til en lille eller stor virksomhed, kan du finde et tilbud på bredbånd hos Telenor Erhverv. Læs mere om internet til erhverv her.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 19 43 36 92
  • Telefon: +45 72 10 01 00
  • Hjemmeside: www.telenor.dk