Her kan du læse om Waoo. Med Waoo internet er du sikret høje hastigheder. De har nemlig specialiseret sig i fiberteknologi og tilbyder kun Waoo bredbånd via fibernettet.

Internet som det burde være. Det er Waoo’s slogan – og det er vist ikke bare tomme ord. I hvert fald scorer Waoo internet højt, når det kommer til kundetilfredshed og -loyalitet.

Waoo har stort fokus på fiberteknologi og er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste internetudbyder af det uafhængige analysehus LoyaltyGroup.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Waoo

I 2010 blev 15 af Danmarks største energi- og fibernetselskaber enige om at samarbejde om at udbrede den fremtidssikrede fiberteknologi til danskerne. Sådan blev Waoo født.

Siden har Waoo tilbudt fibernet i det meste af Danmark. Waoo er fortsat ejet af en række danske energi- og fibernetselskaber, blandt andre Eniig, Fibia og Aura.

Waoo’s kerneprodukt er Waoo Fiber, men de leverer også både TV og telefoni via fibernettet.

Waoo internet

Waoo tilbyder kun internet via fibernettet. Du kan altså ikke få Waoo internet via kabel-tv-stik (coax) eller telefonstik (DSL) hos Waoo.

Fibernet er en moderne teknologi, der leverer internet gennem et lyslederkabel. Fiberbredbånd er lige nu den hurtigste og mest fremtidssikrede type internet, du kan få.

Fibernettet er endnu ikke udbredt i hele Danmark. Din geografiske placering er altså afgørende for, om du kan få Waoo bredbånd.

Waoo Internet – Priser

Waoo tilbyder fibernet til fornuftige priser. Du kan vælge mellem flere forskellige internetpakker med forskellige hastigheder og priser. Jo højere hastighed, jo højere priser. Det gælder hos Waoo, ligesom det gælder hos de fleste andre internetudbydere.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Waoo internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

Hvis du ikke har adgang til fibernettet i din bolig, vil der være ekstra omkostninger forbundet med tilslutning til fibernettet. Overvej, om det kan betale sig, eller om du kan nøjes med en lidt langsommere internetforbindelse.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Waoo hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Waoo? Waoo fokuserer udelukkende på fiberteknologi og tilbyder hastigheder fra 300 Mbit til 1000 Mbit. Det betyder, at du får en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Waoo var de første i Danmark til at give hastighedsgaranti. Det betyder, at du som kunde hos Waoo ikke kommer til at betale for mere, end du får.

Får du den internethastighed, du betaler for? Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du får lige nu.

Waoo Trustpilot

Waoo er kendt for at have meget tilfredse og loyale kunder. Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Waoo, kan du læse, hvad andre har skrevet om Waoo på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Waoo til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Waoo bredbånd til boligforeninger

Waoo tilbyder også internet til boligforeninger. Når I vælger internetudbyder til jeres boligforening, er det vigtigt, at I finder en udbyder, der kan sikre høj hastighed og stabil forbindelse, så alle beboere kan bruge internettet samtidig. Læs mere om internet til boligforeninger her.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere