Altibox | Læs om Altibox Internet | Bredbånd.com

Altibox

Altibox er en norskejet internetudbyder, der siden 2008 har leveret fiberbredbånd til danskerne. Her kan du læse om selskabets historie og finde information om Altibox internet, fibernet og andre produkter.

Altibox er en af de største bredbåndsudbydere på det norske marked, og siden 2008 har de også leveret internet til mange danske husstande.

I Danmark er det kun muligt at få Altibox internet, hvis du er bosat i Midt- og Vestjylland. Du kan vælge mellem flere forskellige hastigheder.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Altibox

Altibox blev grundlagt i 2002, og deres mission var at gøre det nemt for så mange af deres kunder som muligt at få Altibox internet via fiberkabler.

Det må man sige, at selskabet er lykkedes med. I dag er Altibox Norges næststørste bredbåndsudbyder – kun overgået af Telenor.

Mere end 600.000 nordmænd får leveret bredbånd via Altibox fibernet. Altibox kan levere fibernet til rigtig mange husstande, fordi de samarbejder med en lang række energiselskaber, som ejer fibernet rundt omkring i Norge.

Den model arbejder de også efter i Danmark. Altibox rullede ind på det danske marked i 2008, og i dag samarbejder selskabet med flere energiselskaber i Midt- og Vestjylland.

Altibox internet

Du kan få Altibox internet, hvis du bor i Midt- og Vestjylland. Her samarbejder Altibox nemlig med seks energiselskaber om at levere lynhurtigt internet, digitalt tv og billig telefoni gennem fiberkabler.

I 2020 leverer Altibox internet via fibernettet til mere end 32.000 danske husstande, virksomheder og boligforeninger, og selskabet har ambitioner om at nå ud til endnu flere.

Altibox Internet – Priser

Altibox tilbyder forskellige hastigheder i forskellige prisklasser. Der er lidt til ethvert temperament og enhver pengepung.

Brug sammenligningsværktøjet og se, hvordan priserne på Altibox internet ser ud ved siden af andre internetudbyderes priser.

Altibox internet er hverken det dyreste eller det billigste på markedet. Priserne på fibernet fra Altibox varierer alt efter, hvilken hastighed du vælger.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Altibox hastighedstest

Modsat mange andre internetudbydere på det danske marked tilbyder Altibox forskellige hastigheder på fiberbredbånd. Du kan vælge internethastigheder helt op til 1000 Mbit, men du kan også nøjes med mindre, hvis du ikke har brug for 1000 Mbit i din husstand.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun Altibox.

Hvis der eksempelvis står 300 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Vil du vide, hvad hastigheden er på dit bredbånd? Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du får lige nu.

Altibox Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Altibox, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Altibox på Trustpilot.

Når du læser om Altibox på Trustpilot, skal du huske, at anmeldelserne også kan gå på andre produkter fra Altibox, eksempelvis mobiltelefoni og TV.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Altibox fibernet til erhverv

Altibox tilbyder også internet via fibernettet til erhverv. Du kan dog kun få erhvervsinternet fra Altibox, hvis din virksomhed befinder sig i Midt- og Vestjylland. Læs mere om internet til erhverv her.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 31 58 62 83
  • Telefon: +45 70 30 06 00
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.altibox.dk