Læs om Kviknet Bredbånd her | Bredbånd.com

Kviknet

Her kan du læse om Kviknet Bredbånd. Du kan få internet gennem Kviknet de fleste steder i Danmark.

Kviknet tilbyder bredbånd og intet andet. De er altså eksperter, når det kommer til bredbånd, og tilbyder forskellige hastigheder i forskellige prisklasser.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Kviknet

Kviknet er forholdsvis ny på bredbåndsmarkedet. De startede officielt op i 2014, hvor de første kunder kunne modtage Kviknet Bredbånd.

Den unge bredbåndsudbyder er udelukkende en online drevet virksomhed. Det betyder færre omkostninger, hvilket i sidste ende kan komme dig som forbruger til gode.

Kviknet er en danskejet internetudbyder, og selskabet er en del af virksomheden, Netaccount.

Kviknet Bredbånd

Med Kviknet Bredbånd kan du både få internet via kobbernettet og fibernettet. Kviknet benytter sig både af TDC’s kobbernet og fibernet.

Kviknet Bredbånd – Priser

Kviknet tilbyder forskellige hastigheder i forskellige prisklasser. Jo højere hastighed, jo højere priser. Det gælder hos Kviknet, ligesom det gælder hos de fleste andre internetudbydere.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Kviknet internet sammenlignet med andre internetudbyderes priser.

En tommelfingerregel er, at jo flere der bruger nettet, jo højere hastighed har du brug for. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvor mange enheder der bruger nettet samtidig, og hvad de bruger det til. Når du har styr på hastighederne, kan du vælge den bedste pris.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Kviknet hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Kviknet? Hvis du bor i et område med fibernet, kan du få meget høje hastigheder med Kviknet.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun Kviknet.

Hvis der eksempelvis står 30 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Ved du, hvor hurtigt dit internet er lige nu? Brug hastighedsmåleren til at tjekke med det samme.

Kviknet Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Kviknet, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Kviknet på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Kviknet til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger