Boxer | Læs om Boxer Bredbånd | Bredbånd.com

Boxer

Her kan du læse om Boxer Bredbånd. Boxer tilbyder både bredbånd og tv-pakker i det meste af Danmark.

Du kender sikkert bedst Boxer som en af Danmarks største TV-udbydere, men det er også muligt at vælge Boxer Bredbånd.

Siden 2015 har Boxer nemlig tilbudt bredbåndsløsninger i det meste af Danmark. De dækker 96 % af alle danske husstande, så der er gode chancer for, at du kan få TV og bredbånd fra Boxer.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Boxer

Boxer blev grundlagt i 2006, og to år senere vandt de rettighederne til at sende digitalt TV i Danmark. Som resultat heraf blev Boxer TV lanceret i Danmark i 2009.

Siden blev Boxer de første til at tilbyde bland-selv-TV, hvor forbrugerne selv kunne vælge, hvilke kanaler de ville have i deres TV-pakke.

I 2015 lancerede de Boxer Bredbånd i hele Danmark, og i 2017 blev Boxer opkøbt af Syd-Energi.

I dag er Boxer en del af Norlys, der blev grundlagt i 2019 som resultat af fusionen mellem Syd-Energi og Eniig. Norlys er Danmarks største energi- og telekoncern og ejer udover Boxer også Stofa, Eniig Fiber og N1. Boxer eksisterer stadig under eget navn.

Boxer Bredbånd

Du kan få Boxer Bredbånd via kabel-tv-stik (coax) eller telefonstik (DSL). Boxer tilbyder lige nu hverken mobilt bredbånd eller fibernet. Det varer dog ikke længe, før du også kan få fibernet hos Boxer. Det bliver muligt fra 2021.

Boxer tilbyder som udgangspunkt kun én internetpakke. Så hvis du bestiller internet hos Boxer, skal du kun tage stilling til, om du vil have internet via kabel-tv eller telefonstik. Du kan vælge at opgradere Boxers internetpakke med en af deres streaming-pakker.

Boxer Bredbånd – Priser

Med Boxer Bredbånd skal du ikke tage stilling til forskellige hastigheder og priser. Boxer leverer nemlig kun ét bredbåndsprodukt.

Det eneste, der kan påvirke prisen på dit bredbåndsabonnement hos Boxer, er, hvis du vil tilføje streaming til din bredbåndspakke.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Boxer Bredbånd ved siden af andre internetudbyderes priser.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Boxer hastighedstest

Hos Boxer kan du få hastigheder op til 200 Mbit. Hastigheden på Boxer Bredbånd afhænger af, hvor i landet du bor, og om du får internet via kabel-tv-stik eller telefonstik.

Fra 2021 tilbyder Boxer også internet via fibernettet, hvilket betyder, at de vil kun tilbyde meget højere hastigheder.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun Boxer.

Hvis der eksempelvis står 200 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Vil du vide, hvad hastigheden er på dit bredbånd? Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du har.

Boxer Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Boxer, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Boxer på Trustpilot.

Trustpilot er en gratis og uafhængig platform, hvor forbrugere kan give deres mening til kende og dele deres erfaringer med forskellige produkter og virksomheder.

På Trustpilot kan du se, om andre har vurderet Stofa til at være dårlige, under middel, middel, gode eller fremragende og læse nuværende og tidligere kunders anmeldelser.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 29 93 94 70
  • Telefon: +45 70 33 20 33
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.boxer.dk