Find information om GreenSpeak internet her | Bredbånd.com

GreenSpeak

GreenSpeak er startet af ildsjæle, og selskabet tænker mobiltelefoni og mobilt bredbånd lidt anderledes end andre selskaber. Her kan du læse om GreenSpeak mobilt bredbånd og mobiltelefoni.

Når du køber GreenSpeak mobilt bredbånd eller mobiltelefon, støtter du et godt formål efter eget valg – uden at prisen bliver højere end så mange andre steder.

Hvis du gerne vil gøre verden til et bedre sted, men ikke helt ved, hvor du skal starte, har GreenSpeak gjort det nemt for dig.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag GreenSpeak

GreenSpeak blev grundlagt som telefonselskab i 2014. Helt fra start har formålet været at give overskuddet til en bred vifte af sociale, bæredygtige og humanitære projekter, blandt andre Læger Uden Grænser, Depressionsforeningen og Verdens Skove.

Grundlæggerne af GreenSpeak har et mål om at informere, inspirere og motivere danskerne til at leve mere bæredygtigt med omtanke for naturen og dem, der har det sværest i samfundet.

Det er stadig målet for selskabet i dag, hvor GreenSpeak har udvidet med flere projekter, blandt andet Projekt Urskov, Projekt Solstrøm og den online markedsplads GreenTown.

GreenSpeak internet

GreenSpeak er først og fremmest et mobilselskab, men du kan også få fingrene i GreenSpeak internet.

Hvis du vil have internet til at tage med på farten eller i sommerhuset, kan du vælge GreenSpeak mobilt bredbånd.

Hvis du vil have almindeligt bredbånd, kan du ikke købe det direkte gennem GreenSpeak. Men du kan vælge bredbånd fra Kviknet, som GreenSpeak samarbejder med i Projekt Urskov.

Formålet med Projekt Urskov er at genoprette biodiversiteten i den danske natur. Når du vælger bredbånd gennem projektet, går overskuddet til at opkøbe landområder i Danmark, hvor skoven og naturen kan tage over.

GreenSpeak har Telenor som leverandør. Det betyder, at GreenSpeak mobilt bredbånd dækker 99 % af Danmark, så du får et godt, stabilt netværk.

GreenSpeak internet – Priser

Med priser ned til 79 kr. matcher GreenSpeak priserne hos de fleste andre danske teleselskaber.

Det skyldes ifølge GreenSpeak selv, at de ikke har udgifter til TV-reklamer, høje lønninger eller dyre kontorer.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på GreenSpeak mobilt bredbånd ved siden af andre internetudbyderes priser.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

GreenSpeak hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med GreenSpeak mobilt bredbånd? Det korte og meget lidt konkrete svar er, at det afhænger af, hvor i landet du befinder dig. Det gælder generelt for mobilt bredbånd – uanset hvilket selskab, du vælger.

Ved du, hvor hurtigt dit internet er lige nu? Brug hastighedsmåleren til at tjekke med det samme.

GreenSpeak Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med GreenSpeak, kan du se, hvad andre har skrevet om GreenSpeak på Trustpilot.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 35 85 10 11
  • Telefon: +45 71 79 71 79
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.greenspeak.dk