Læs om Greentel Mobilt Bredbånd her | Bredbånd.com

Greentel

Greentel er et billigt mobilselskab med en grøn profil. Læs mere om Greentel internet og mobiltelefoni og få historien bag Greentel her.

Greentel er et lavprismobilselskab, som også tilbyder Greentel mobilt bredbånd i både Danmark og EU-lande. Priserne på Greentel mobilt bredbånd er yderst spiselige.

Det mest bemærkelsesværdige ved Greentel er dog ikke selskabets lave priser. Det er nærmere selskabets såkaldte regnskovsabonnementer.

Med et Greentel regnskovsabonnement er du med til at opkøbe regnskov i Ecuador gennem dit abonnement.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Greentel

Greentel er et mobilselskab med base i østjyske Randers. Selskabet har eksisteret siden 2011, hvor det var en helt lille udbyder med 5000 kunder.

I 2012 blev Greentel købt af Telekæden A/S, og siden har selskabet haft vokseværk. I dag har Greentel mere end 50.000 abonnenter.

Greentel er i dag drevet af MobileValue, der har Telekæden som en af sine største aktionærer. De driver også en række andre mobilselskaber, blandt andre Waoo Mobil.

Helt fra begyndelsen i 2011 har Greentel arbejdet på at finde en god løsning til at levere grøn mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Det startede med opkøb af CO2-kvoter og Vestas-aktier, og siden har det udviklet sig til et samarbejde med Randers Regnskov om opkøb af regnskov i Ecuador og støtte til Race of Oceans.

Greentel forsøger at være grønne hele vejen rundt, blandt andet når det kommer til de breve, du modtager sim-kort i. Brevpapiret er lavet af genbrugspapir, kuverterne er FSC-certificerede og Svanemærket, og trykfarverne er miljøgodkendte.

Greentel internet

Greentel er først og fremmest et mobilselskab, og deres fokus ligger på mobiltelefoni og -abonnementer.

Men du kan også få Greentel internet i form af mobilt bredbånd. Du kan vælge mellem to typer abonnementer:

  • Greentel mobilt bredbånd Danmark. Abonnementet giver dig adgang til mobilt bredbånd i stort set hele Danmark, men du kan ikke bruge det i udlandet.
  • Greentel mobilt bredbånd EU. Kan bruges både i Danmark og udvalgte EU-lande.

Greentel bruger Telia og Telenors netværk. Det betyder, at du med Greentel mobilt bredbånd er dækket i 99 % af Danmark.

Greentel Internet – Priser

Greentel er hverken de dyreste eller de billigste, når det kommer til mobilt bredbånd. Din pris på Greentel internet afhænger af, hvor mange GB, du har brug for.

Du kan omkostningsfrit skifte til et andet abonnement på Greentel mobilt bredbånd, hvis du finder ud af, at du har valgt en for lille pakke.

Brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Greentel internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

Når du køber Greentel internet, får du et sim-kort, som skal sættes i din tablet, computer, router eller USB-dongle. På den måde får du mobilt bredbånd, som du kan tage med dig overalt.

Hvis du ikke allerede har en router eller USB-dongle at placere det nye sim-kort i, skal du huske at medtænke prisen på udstyr, når du køber Greentel mobilt bredbånd.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Greentel hastighedstest

Som med alt andet mobilt bredbånd kan hastigheden på Greentel mobilt bredbånd svinge meget, afhængigt af hvor i landet du befinder dig.

Uanset hvilken udbyder af mobilt bredbånd, du vælger, kan du maksimalt opnå hastigheder op til 71 Mbit/s. Det er længe nok til et gennemsnitligt internetforbrug.

Brug hastighedsmåleren til at tjekke, hvor hurtigt internet du får lige nu.

Greentel Trustpilot

Greentel har ikke kun høje ambitioner, når det kommer til at være et grønt mobilselskab. Greentel vil også være førende, når det kommer til kundeservice og -tilfredshed.

Selskabet stræber efter at skabe kundeservice bygget på brugernes behov og på at besvare kundehenvendelser inden for 24 timer i hverdagene.

Tjek Greentel på Trustpilot og se, om deres kunder mener, at de lever op til deres ambitioner.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot, og vær opmærksom på, at Greentel primært er et mobilselskab. Anmeldelserne er derfor ikke nødvendigvis repræsentative for Greentel mobilt bredbånd.

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 32562787
  • Telefon: +45 44 10 10 10
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.greentel.dk