Snappii | Læs om Snappii Internet | Bredbånd.com

Snappii

Der er en ny internetudbyder i byen. Det er Snappii, som er grundlagt af erfarne folk fra branchen. Læs mere om Snappii internet her.

Hos den unge internetudbyder Snappii, vil de gerne stoppe bredbåndsspildet i de danske hjem. Bredbåndsspild er, når du betaler for hastigheder, du slet ikke har brug for.

Lige nu kan du få Snappii internet, hvis du bor på Sjælland eller Bornholm, men de har ambitioner om at dække hele Danmark. Du kan vælge mellem tre forskellige internetpakker hos Snappii.

Læs også: Sammenlign danske internetudbydere

Historien bag Snappii

Snappii er endnu en af de helt nye internetudbydere på det danske marked. Ligesom Hiper og Fastspeed, der også er forholdsvis nye på markedet, fokuserer Snappii udelukkende på bredbånd og ikke på eksempelvis TV og mobiltelefoni.

Stifterne af Snappii har erfaring fra branchen, og de ønsker at skabe en internetudbyder, som sætter kunden og kundens behov i fokus.

Snappii internet

Hos Snappii kan du få fingrene i tre forskellige internetpakker. Du kan få Snappii internet gennem kabel-tv-stik eller via fibernettet.

Snappii Internet – Priser

Snappii er født som et lavprisselskab, og de går efter at have markedets skarpeste priser på hurtigt internet.

Du kan vælge mellem tre forskellige internetpakker, når du vælger Snappii internet. Priserne på de forskellige pakker afhænger af, hvilken hastighed du har brug for.

Priserne på Snappii internet lægger sig tæt op ad priserne hos andre lavprisselskaber på markedet. Du kan brug sammenligningsværktøjet til at se priser på Snappii internet ved siden af andre internetudbyderes priser.

Læs også: Sammenlign internet og undgå at betale overpris

Snappii hastighedstest

Hvor hurtigt internet kan du få med Snappii? Når du vælger internet, er det alfa og omega, at du vælger den rigtige hastighed. Med Snappii internet kan du få hastigheder op til 1000 Mbit.

Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt for alle forbrugere at få den hastighed, der er angivet i internetudbydernes tilbudsmateriale. Det gælder alle internetudbydere og ikke kun Snappii.

Hvis der eksempelvis står 1000 Mbit i et tilbud, er det ikke ensbetydende med, at det er den hastighed, du får på din adresse. Ifølge reglerne skal internetudbyderne dog sikre, at minimum 80 % af forbrugerne får den lovede hastighed.

Hvilken internethastighed har du i dag? Brug hastighedsmåleren og find ud af det nu.

Snappii Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte din nuværende internetudbyder ud med Snappii, kan det være en god idé at tjekke, hvad andre har skrevet om Snappii på Trustpilot.

Da Snappii er helt ny på markedet, har selskabet endnu ikke særligt mange anmeldelser på Trustpilot.

Husk din kritiske sans, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.

Læs også: Få oversigt over danske internetudbydere

Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer: 41 43 82 15
  • Telefon: +45 71 99 29 97
  • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hjemmeside: www.snappii.dk